Alla inlägg den 30 september 2012

Av Näslund - 30 september 2012 23:35

Kollade igenom lite bilder från förra helgen då vi var till Alfta och hälsade på. Trevligt hade vi ialla fall. Träffa älskling familj och även hans kusin från L.A.   

   

 

 

Men på tal om något annat så såg jag och älskling en film som var väldigt bra ikväll som heter

"Allt för min syster". 

Den var verkligen väldigt gripande och man kunder verkligen inte låta bli att fälla en tår i slutet. 

 

 

Handling; Hur långt är man som förälder beredd att gå för att rädda livet på sitt eget barn? Denna fråga ställs Brian (Jason Patric) och Sarah (Cameron Diaz) Fitzgerald inför gång på gång. Deras dotter Kate (Sofia Vassilieva) får vid två års ålder diagnosenleukemi. Hon förväntades inte överleva, men hon får uppleva sin 15-årsdag. Men allt är tack vare Kates lillasyster Anna (Abigail Breslin) som är en perfekt medicinsk donator till Kate. Elva år gammal fattar Anna ett drastiskt beslut om att hon inte vill vara donator till Kate mer hon vill bestämma över sin egen kropp hon skaffar en advokat och stämmer sina föräldrar. Åtminstone vill hon ha rätten att bestämma själv. Hennes beslut kommer att vända upp och ner på hela hennes familj! Men Anna förstår att detta beslutet kan leda till Kates död.

 

 

Av Näslund - 30 september 2012 01:49

Kände att jag behövde ta en dusch innan det var dags för sängen. Så beslöt mig fast klockan var halv ett på natten att duscha, så skönt och behövligt det var. Sen gjorde jag en ansiktsmask med så nu är jag ren och fräsch. Borde fixa mina fötter en dag med. Beställa frisör tid så jag kan få klippa bort mitt fula hår som är så slitet. Och sen färga det med så man kan känna sig snygg igen. :) var länge sen man gjorde de. ? Hade gärna med velat boka en massage tid hos en riktigt bra massör så jag kan få förhoppningsvis lite bättre rygg. Mindre ont. Men har inte de pengarna eftersom vi har massa annat som vi läre köpa.. Önskar man hade vunnit på spel någon gång så man kan göra massa saker som min kropp skulle må bra av. ?

Presentation


Hej! Jag heter Veronica och bor tillsammans med min sambo och vår underbara katt Tequila & våran dotter Nellie, som föddes 27/3-13!


Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards